ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τουρκικό αεροσκάφος πάνω από την πόλη – Άλλαξε πορεία και κατέληξε Τύμπου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τουρκικό αεροσκάφος πάνω από την πόλη – Άλλαξε πορεία και κατέληξε Τύμπου

Κύκλους πάνω από την ελεύθερη Λευκωσία έκανε τουρκικό επιβατικό αεροσκάφος της γνωστής εταιρείας «Πήγασος».

Συγκεκριμένα, το Boeing 737-800 που εκτελούσε την πτήση Άδανα-Τύμπου αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία λόγω κακοκαιρίας.

Έτσι, έκανε κύκλους πάνω από τον Άγιο Δομέτιο και προκάλεσε την απορία των Λευκωσιατών που το παρακολουθούσαν, πριν καταλήξει στο παράνομο αεροδρόμιο «Ερτζιάν» της κατεχόμενης Τύμπου.

Όπως γίνεται κατανοητό, είναι σύνηθες φαινόμενο να αλλάζει πορεία αεροσκάφος λόγω κακοκαιρίας, ωστόσο παραμένει άγνωστο το αν το τουρκικό επιβατικό πήρε άδεια από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE