ΚΥΠΡΟΣ: ‘Όχι’ στα καύσιμα από κολοκάσι και πατάτες

ΚΥΠΡΟΣ: ‘Όχι’ στα καύσιμα από κολοκάσι και πατάτες

Η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών απορρίπτει την παραγωγή βιοκαυσίμων από γεωργικά προϊόντα. 

Στη δημοσιοποίηση της επιστολής της σε σχέση με την προώθηση και ενθάρρυνση της χρήσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που απέστειλαν στον Πρόεδρο και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προβαίνει η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής, η οποία δηλώνει πως απορρίπτει την παραγωγή βιοκαυσίμων από γεωργικά προϊόντα, όπως οι πατάτες, το κολοκάσι και άλλα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE