Του άρεσε η Κύπρος και θέλει να μείνει στην Ομόνοια!

Του άρεσε η Κύπρος και θέλει να μείνει στην Ομόνοια!

Ο Βραζιλιάνος άσος Κανού, αποκτήθηκε πέρσι από την Ομόνοια ως το μεγάλο όνομα που θα κάνει τη διαφορά, όμως απογοήτευσε με την παρουσία του και εκνεύρισε μάλιστα αρκετές φορές τον κόσμο του «τριφυλλιού» με τη συμπεριφορά του στο γήπεδο ή με τις αναρτήσεις του στα social media.

Παρ΄ όλα αυτά όμως, δεν το έκρυψε πως του αρέσει η Κύπρος και θα ήθελε να παραμείνει στην Ομόνοια, όμως οι πληροφορίες λένε πως ο Άνχελ Γκόμεθ δεν «ψήνεται», αν και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει στην πορεία, αφού έχουμε δει πολλές ανατροπές στις εκάστοτε μεταγραφικές περιόδους!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE