Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα από διοίκηση και «Φυγάδες»

Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα από διοίκηση και «Φυγάδες»

Η Εταιρεία Απόλλων και οι οργανωμένοι οπαδοί των «γαλάζιων», συγχαίρουν την ομάδα του Apollon Wheelchair Basketball για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις τους:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ συγχαίρει την ομάδα του Apollon Wheelchair Basketball η οποια επικράτησε με 37-33 της Nicosia Team Rollers στον τελικό του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Τροχοκαθίσματος 2018, ο οποίος διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου και πανηγύρισε το τρόπαιο μαζί με τους οπαδούς του που βρέθηκαν στο Apollon Basketball Stadium.

Περηφάνια για όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής και για όσους απαρτίζουν το τμήμα του Apollon Wheelchair Basketball».

«ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΡΙΑ.

ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΑΓΚΕΣ…

ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΨΥΧΩΜΕΝΗ, ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ.

ΘΥΡΑ ΕΝΑ 1982».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE