Το νέο επιχειρηματικό βήμα του τρελού ιδιοκτήτη της Virgin - Επένδυση δισεκατομμυρίων - VIDEO

Το νέο επιχειρηματικό βήμα του τρελού ιδιοκτήτη της Virgin - Επένδυση δισεκατομμυρίων - VIDEO

Στόλο κρουαζιερόπλοιων 2,5 δισ. δολαρίων προσθέτει στην αυτοκρατορία του ο Μπράνσον.

Τα σχέδιά της για την αγορά των τριών κρουαζιερόπλοιων ανακοίνωσε η Virgin Voyages, η νέα εταιρεία του Ρίτσαρντ Μπράνσον. Πρόκειται για μία επένδυση συνολικού ύψους 2,5 δισ. δολαρίων, από την οποία ο μεγιστάνας προσδοκά υψηλά κέρδη.

Η κρουαζιέρα είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος κλάδος της βιομηχανίας διακοπών, σύμφωνα με την Cruise Line Association. H ένωση υπολογίζει ότι το 2018 περί τους 27,2 εκατομμύρια επιβάτες θα ταξιδέψουν με κρουαζιερόπλοιο, έναντι 25,8 εκατομμυρίων πέρυσι

Παρόλα αυτά μόλις το 3% των κατοίκων της Βόρειας Αμερικής έχουν πραγματοποιήσει κρουαζιέρα, γεγονός που σημαίνει ότι τα περιθώρια ανάπτυξης είναι μεγάλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE