Στην «ακίδα» ο προπονητής! Επαφές και εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα

Στην «ακίδα» ο προπονητής! Επαφές και εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα

Το μεσημέρι της Παρασκεύης (1/6), ο νέος τεχνικός Διευθυντής έδωσε τα χέρια με τον Πρόεδρο της Ομόνοιας και ακολούθως έπιασε άμεσα δουλειά για το «χτίσιμο» των «πρασίνων».

Στις πρώτες του ώρες του στον Λευκωσιάτικο σύλλογο «έσκασε» και η διπλή ανακοίνωση για την ανανέωση με τους νεαρούς Απόλλωνα Βασιλείου και Ανδρέα Σοφοκλέους, οι οποίες δεν θα είναι οι μοναδικές, αφού θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Σε πρώτο στάδιο όμως και πριν από οποιαδήποτε άλλη ανανέωση με ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ, είναι να συμφωνηθούν όλα με το νέο αφεντικό που θα καθίσει στον «ηλεκτροφόρο» πάγκο της Ομόνοιας.

Ήδη τις προηγούμενες μέρες έγιναν έντονες διεργασίες στο θέμα προπονητή και ο κόσμος θα πρέπει να αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την ανακοίνωση του νέου τεχνικού που θα αναλάβει την Ομόνοια.

Από το ρεπορτάζ των «πρασίνων» το τελευταίο διάστημα παρέλασαν πολλά ονόματα, ωστόσο ο Άνχελ Γκόμεζ αλλά και οι Διοικούντες του συλλόγου, φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στον εκλεκτό και πιθανόν μέσα στο επόμενο 48ώρο να γίνει γνωστός.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής περιμένει κι αυτός με την σειρά του για να προχωρήσει τον προγραμματισμό, αφού μαζί θα έχουν λόγο και θα ακολουθήσουν κοινή γραμμή στα θέματα ενίσχυσης.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Γκόμεζ έχει κάνει μία πλήρη αξιολόγηση του ρόστερ, κάτι που αναμένεται να το μεταφέρει και στον προπονητή, έτσι ώστε να έχει κι αυτός μία καθαρή εικόνα, για να παρθούν οι σωστές αποφάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE