Ερντογάν: Ενδιαφερόμαστε μόνο για τα F-35 και όχι το τι λέει η Γερουσία

Ερντογάν: Ενδιαφερόμαστε μόνο για τα F-35 και όχι το τι λέει η Γερουσία

 Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε μία επιθετική τοποθέτηση για την διαφαινόμενη παύση του προγράμματος παράδοσης των μαχητικών στελθ F-35 στην Τουρκία.

«Λέμε πως οι ΗΠΑ είναι στρατηγικός εταίρος, αλλά ο στρατηγικός εταίρος δεν θα πρέπει να μας κάνει να χτυπήσουμε άλλη πόρτα. Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει η Γερουσία. Ενδιαφερόμαστε μόνο για ένα πράγμα (την παράδοση των F-35» δήλωσε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Τουρκίας, όπως μετέδωσε το Sputnik επικαλούμενο δημοσίευμα του τουρκικού πρακτορείου Anadolu.

«Εάν είμαστε στρατηγικοί εταίροι τότε οι ΗΠΑ δεν θα πρέπει να κάνουν κανένα νομικό λάθος στο θέμα αυτό» πρόσθεσε o Ερντογάν.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ Χαμί Ακσόι προειδοποίησε πως η Άγκυρα «θα απαντήσει» σε πιθανή παύση της παράδοσης των F-35, μετά και τις δηλώσεις του αμερικανού ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο πως θα συνεχιστούν οι προσπάθειες να αποθαρρυνθεί η Τουρκία από την απόκτηση των ρωσικών πυραύλων S-400.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Γύρω στις 4:00 σήμερα τα ξημερώματα, επικοινώνησε με την Αστυνομία 25χρονη, η οποία ανέφερε ότι λίγα λεπτά προηγουμένως, ενώ βρισκόταν στην οικία της στην Ορόκλινη, άκουσε δυνατό θόρυβο ο οποίος σύμφωνα με την ίδια, πιθανόν να προερχόταν από πυροβολισμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE