Ήττα στο «Γουέμπλεϊ» για τη Νιγηρία του Σιβού

Ήττα στο «Γουέμπλεϊ» για τη Νιγηρία του Σιβού

Την ήττα με 2-1 από την Αγγλία σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Γουέμπλεϊ», γνώρισε πριν από λίγο η Εθνική Νιγηρίας του πρώην «δικού μας» Αμπντουλαχί Σιβού.

Τα «τρία λιοντάρια» προηγήθηκαν με 2-0 στο Α΄ ημίχρονο, με γκολ των Κέιχιλ (7΄) και Κέιν (39΄), ενώ η Νιγηρία μείωσε σε 2-1 στο 47΄ με τον Ιγουόμπι.

Ο πρώην άσος της Ανόρθωσης Αμπντουλαχί Σιβού, αγωνίστηκε βασικός και έγινε αλλαγή στο 46΄, δίνοντας τη θέση του στον Εμπουεχί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE