Ανατροπή με Νόιερ και… «βλέπει» Μουντιάλ! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανατροπή με Νόιερ και… «βλέπει» Μουντιάλ! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πολύ ευχάριστα νέα με Μάνουελ Νόιερ. Ο 32χρονος γκολκίπερ είναι στους βασικούς έντεκα της Γερμανίας για το φιλικό με την Αυστρία και «φλερτάρει» έντονα με συμμετοχή στο Μουντιάλ.

Πιο κοντά στη… Ρωσία ο Μάνουελ Νόιερ.

Αυξημένες είναι πλέον οι πιθανότητες του έμπειρου πορτιέρε για παρουσία στο προσεχές Μουντιάλ.

Ο 32χρονος άσος συμπεριελήφθη στο βασικό σχήμα της εθνικής Γερμανίας για το φιλικό (19:00) με την Αυστρία και ενώ έχουν προηγηθεί αρκετοί δύσκολοι μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού του τον περασμένο Σεπτέμβριο με αποτέλεσμα να μείνει για πολύ καιρό εκτός δράσης και να μοιάζει χλωμό (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) το… ταξίδι στη Ρωσία.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Με αγωνία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα και με τις εικόνες εξαθλιωμένων παιδιών να κάνουν τον γύρο του κόσμου, την ίδια ώρα, που ο Βενιαμίν Νετανιάχου παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του.

BEST OF TOTHEMAONLINE