Ίσως πάρουν και άλλοι… πασαπόρτι

Ίσως πάρουν και άλλοι… πασαπόρτι

Σε εγρήγορση για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις βρίσκονται στον ΑΠΟΕΛ, όμως παράλληλα, ασχολούνται και με το κομμάτι των αποχωρήσεων.

Στόχος των πρωταθλητών είναι να αποδεσμευτούν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι εκτός πλάνων για τη νέα περίοδο και πέρα από τα ονόματα των Μιλάνοφ, Ρουέδα και Ορ, ενδέχεται να περάσουν και άλλοι από την πόρτα εξόδου, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν σύντομα από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…

Εντός των επόμενων ημερών πάντως, θα υπάρξουν επαφές με όλους όσοι θα «κουνήσουν μαντήλι», προκειμένου να κοινοποιηθεί στον καθένα ξεχωριστά, η τελική πρόταση… «διαζυγίου», ούτως ώστε να μην είναι παρόντες στον Αρχάγγελο στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE