Στο Κέντρο υποδοχής αιτητών ασύλου στην Κοφίνου ο Πρέσβης του Κουβέιτ

Στο Κέντρο υποδοχής αιτητών ασύλου στην Κοφίνου ο Πρέσβης του Κουβέιτ

Ο Πρέσβης του Κουβέιτ Waleed Ahmad Al-Kandari, μαζί με ομάδα εθελοντών, θα επισκεφτεί το Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας (ΚΥΦΑΔΠ) στην Κοφίνου, για να δωρίσει πακέτα τροφίμων στους διαμένοντες. 


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου, η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου, στις 4:00 μμ.

Αναφέρεται δε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες για σταδιακή αναδιοργάνωση και αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών του Κέντρου, ενώ προγραμματίζεται και η αναβάθμιση και καλύτερη οργάνωση της συνεργασίας και με το Εθελοντικό Σώμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE