Στο Κέντρο υποδοχής αιτητών ασύλου στην Κοφίνου ο Πρέσβης του Κουβέιτ

Στο Κέντρο υποδοχής αιτητών ασύλου στην Κοφίνου ο Πρέσβης του Κουβέιτ

Ο Πρέσβης του Κουβέιτ Waleed Ahmad Al-Kandari, μαζί με ομάδα εθελοντών, θα επισκεφτεί το Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας (ΚΥΦΑΔΠ) στην Κοφίνου, για να δωρίσει πακέτα τροφίμων στους διαμένοντες. 


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου, η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου, στις 4:00 μμ.

Αναφέρεται δε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες για σταδιακή αναδιοργάνωση και αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών του Κέντρου, ενώ προγραμματίζεται και η αναβάθμιση και καλύτερη οργάνωση της συνεργασίας και με το Εθελοντικό Σώμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.