Στο Κέντρο υποδοχής αιτητών ασύλου στην Κοφίνου ο Πρέσβης του Κουβέιτ

Στο Κέντρο υποδοχής αιτητών ασύλου στην Κοφίνου ο Πρέσβης του Κουβέιτ

Ο Πρέσβης του Κουβέιτ Waleed Ahmad Al-Kandari, μαζί με ομάδα εθελοντών, θα επισκεφτεί το Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας (ΚΥΦΑΔΠ) στην Κοφίνου, για να δωρίσει πακέτα τροφίμων στους διαμένοντες. 


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου, η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου, στις 4:00 μμ.

Αναφέρεται δε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες για σταδιακή αναδιοργάνωση και αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών του Κέντρου, ενώ προγραμματίζεται και η αναβάθμιση και καλύτερη οργάνωση της συνεργασίας και με το Εθελοντικό Σώμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE