Παρέμβαση Θύρα 9 για Παπασταύρου και… τις συνομιλίες στα social media!

Παρέμβαση Θύρα 9 για Παπασταύρου και… τις συνομιλίες στα social media!

Η «Θύρα 9» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι μετά τη σημερινή της παρουσία στο Λυθροδόντα (δείτε ΕΔΩ), τελείωσε η σχέση της με την επένδυση Παπασταύρου και καλεί τα στελέχη της να δώσουν τέλος στις διαδικτυακές συζητήσεις!

Αναλυτικά:

«Αφού μας το ζήτησαν οι μικροί, είχαμε καθήκον να τους τραγουδήσουμε και να τους χειροκροτήσουμε.

Η σχέση μας με την επένδυση Παπασταύρου σήμερα τελείωσε. Φεύγουμε με την ελπίδα ότι κάποια μέρα η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιστρέψει στον νόμιμο ιδιοκτήτη της.

Μέχρι τότε πάμε να βρούμε την αξιοπρέπεια μας κτίζοντας κάτι αγνό, χωρίς κανένα πίσω μας, χωρίς αλλότρια συμφέροντα, χωρίς όλα αυτά που γράφουν και λεν όσοι δεν μπορούν να αποδεκτούν ότι υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται.

Πάμε λοιπόν να κτίσουμε κάτι με τα χέρια μας, από εμας για μας, «Απ’ το Λαό για τον Λαό».

Συγχαρητήρια στους Λεβέντες και καλή συνέχεια. Ας ελπίσουμε ότι κάποτε θα ανταμώσουμε ξανα.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ

Υ.Γ – Καλούμε τα στελέχη μας να δώσουν τέλος στις διαδικτυακές συζητήσεις. Μόνο κακό κάνουν στο Λαό μας. Οι πράξεις μας θα αποδείξουν την καθαρότητα μας αδέλφια, αφήστε τους να γράφουν ότι θέλουν».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος ως πυλώνας σταθερότητας: Οι προτάσεις για τη Γάζα και ο νέος ρόλος της στη Μέση Ανατολή

Η Κύπρος ως πυλώνας σταθερότητας: Οι προτάσεις για τη Γάζα και ο νέος ρόλος της στη Μέση Ανατολή

Η παρουσία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Σύνοδο του Σαρμ Ελ Σέιχ για το «Σχέδιο Ειρήνης» στη Μέση Ανατολή, δεν ήταν τυπική.

BEST OF TOTHEMAONLINE