ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΦΟΣ: Ακολούθησε νέα επιχείρηση - 'Στόχος' η παράνομη εργοδότηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΦΟΣ: Ακολούθησε νέα επιχείρηση - 'Στόχος' η παράνομη εργοδότηση

Στοχευμένη επιχείρηση της Αστυνομίας για πάταξη της παράνομης παραμονής και εργοδότησης.

Μεταξύ των ωρών 4 - 9 το πρωί του Σαββάτου (2/6), μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου, Αρχηγείου και Λεμεσού, διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Πάφου, με στόχο την πάταξη του φαινομένου της παράνομης παραμονής και εργοδότησης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέχθηκαν συνολικά 32, εκ των οποίων συνελήφθησαν έντεκα. Συγκεκριμένα, πέντε πρόσωπα συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης απασχόλησης, τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής, ένα πρόσωπο για παράνομη παραμονή και αναζήτηση (stop list), καθώς και ένα πρόσωπο για παράνομη είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επίσης, καταγγέλθηκαν δύο εργοδότες, οι οποίοι εργοδοτούσαν παράνομα αλλοδαπούς.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE