ΠΑΦΟΣ: Θέλουν να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες με χασάπικο

ΠΑΦΟΣ: Θέλουν να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες με χασάπικο

Μια ξεχωριστή εκδήλωση με στόχο τη στήριξη του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας Αρχάγγελος Μιχαήλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (3/6) στο Κάστρο της Πάφου.

Σκοπός της εκδήλωσης Guinness World Record Attempt “Hasapiko Dance” είναι να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες  ατόμων που χορεύουν ταυτόχρονα χασάπικο, έτσι ώστε το χρηματικό έπαθλο να δοθεί στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές για να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο χρειάζονται πάνω από 1200 χορευτές οι οποίοι θα χορεύουν χασάπικο για 5 συνεχόμενα λεπτά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του Κάστρου στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής. 

Την εκδήλωση οργανώνουν το  Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο  Λαογραφικός  Όμιλος Κτήμα  με τη στήριξη του Δήμου Πάφου.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία που χαρακτηρίζεται από αυξημένη αβεβαιότητα και εμφανή στασιμότητα στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE