Αγοραστές για την Τσέλσι αναζητά ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Αγοραστές για την Τσέλσι αναζητά ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Μετά την απόκτηση της ισραηλινής υπηκοότητας και τη μετακόμισή του στο Ισραήλ, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος αποφάσισε να πουλήσει τη βρετανική ομάδα.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας Ρομάν Αμπράμοβιτς προτίθεται να πουλήσει έναντι του ποσού των 1,17 δισεκατομμυρίων βρετανικών λιρών (1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ) την ποδοσφαιρική ομάδα Τσέλσι σε περίπτωση που ο ίδιος αποχωρήσει από τον όμιλο, γράφει η ρωσική ηλεκτρονική εφημερίδα gazeta.ru, επικαλούμενη σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής The Times.

Διαβάστε περισσότερα στο businessnews

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.