Η απίστευτη ΙΣΤΟΡΙΑ του Δαμιανού: «Ήμουν συμφωνημένος με τον ΑΠΟΕΛ αλλά…»

Η απίστευτη ΙΣΤΟΡΙΑ του Δαμιανού: «Ήμουν συμφωνημένος με τον ΑΠΟΕΛ αλλά…»

Ο πρώην τεχνικός της Αλκής Ορόκλινη ήταν ο φιλοξενούμενος του Κώστα Μαλέκκου στον Super Sport Fm (104.0) και στην εκπομπή «Όλα Μάλε».

Ο Κύπριος κόουτς στα πολλά που είπε στην συνέντευξη του, αναφέρθηκε μεταξύ και στην απίστευτη ιστορία του 2001 όταν ήταν ποδοσφαιριστής. Ο Σάββας Δαμιανού ενώ ήταν συμφωνημένος με τον ΑΠΟΕΛ, η μεταγραφή του «χάλασε» μετά την ήττα των «γαλαζοκιτρίνων» από την Ανόρθωση.

Δείτε όλα όσα είπε:

«Ήταν την περίοδο 2001 όταν ήταν προπονητής ο κ. Γούολκερ στο ΑΠΟΕΛ. Τότε το ΑΠΟΕΛ ήθελε παίκτη που να αγωνίζεται στα δεξιά και επικοινώνησαν μαζί μου. Συμφώνησα με το ΑΠΟΕΛ και θα πήγαινα στην ομάδα. Ήμουν συμφωνημένος αλλά όχι υπογραμμένος. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο έπαιζε με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και έχασε, με αποτέλεσμα να φύγει ο προπονητής. Την επόμενη μέρα ήρθε ο κ. Γκέραρντ και είπε πως δεν ήθελε μεταγραφές. Έτσι ούτε η δική μου ολοκληρώθηκε».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.