ΚΥΠΡΟΣ: Απίστευτη χρέωση για δύο σάντουιτς σε παραλιακή πόλη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Απίστευτη χρέωση για δύο σάντουιτς σε παραλιακή πόλη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνήθως τα σάντουιτς κυμαίνονται στις τιμές των 4 με 5 ευρώ, ο πωλητής του συγκεκριμένου, το εκτίμησε λίγο… περισσότερο!

Πελάτες παρήγγειλαν δύο πίτες με χαλούμι και ντομάτα και δύο κοκτέιλ σε κιόσκι που βρίσκεται σε θάλασσα συγκεκριμένης περιοχής σε παραλιακή πόλη.

Η χρέωση των δύο πιτών τους, ήταν όντως άξια αναφοράς, αφού ήταν περίπου στο διπλάσιο από ότι πωλείται συνήθως.

Οι πελάτες πλήρωσαν από 8,50 ευρώ την κάθε πίτα, ενώ τα κοκτέιλ τους, ήταν κατά κάποιο παράδοξο λόγο σε αρκετά ικανοποιητική τιμή.

Τα κοκτέιλ είχαν χρέωση, 5.50 και 5.80 ευρώ αντίστοιχα.

Συνολικά, οι πελάτες, πλήρωσαν 28,30 ευρώ για δύο πίτες με χαλούμι και δύο κοκτέιλ. 

Δείτε την απόδειξη πιο κάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE