Το ΕΠΙΣΗΜΟ φιρμάνι για… τις πρώτες ανανεώσεις στο «τριφύλλι»

Το ΕΠΙΣΗΜΟ φιρμάνι για… τις πρώτες ανανεώσεις στο «τριφύλλι»

Με μια σύντομη ανακοίνωση η Ομόνοια γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της μαζί με τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ανδρέα Σοφοκλέους και Απόλλωνα Βασιλείου.

Δείτε την ανακοίνωση:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 21χρονο επιθετικό, Απόλλωνα Βασιλείου και τον 21χρονο μέσο, Ανδρέα Σοφοκλέους, οι οποίοι την αγωνιστική περίοδο που έχει ολοκληρωθεί αγωνίζονταν υπό τη μορφή δανεισμού σε Χαλκάνορα και ΑΣΙΛ αντίστοιχα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν μέσα από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Αβέρωφ - «Δεν θα προδώσω ποτέ την παράταξή μου»

Live: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Αβέρωφ - «Δεν θα προδώσω ποτέ την παράταξή μου»

Τη σιωπή του μετά από την απόσυρση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του χρίσματος του κόμματος για τις προεδρικές εκλογές, σπάει ο τέως πρόεδρος της παράταξης και διεκδικητής του χρίσματος, Αβέρωφ Νεοφύτου. Το ThemaOnline σας βρίσκεται στο πολιτικό γραφείο και σας μεταφέρει την εξέλιξή της. 

BEST OF TOTHEMAONLINE