Καύσιμα από χρυσάφι στη Πάφο – Ποια η φθηνότερη πόλη

Καύσιμα από χρυσάφι στη Πάφο – Ποια η φθηνότερη πόλη

Οι τιμές των καυσίμων αυξήθηκαν σε όλη την Κύπρο.

 

Αυξήσεις της τάξης του 4% παρουσίασαν οι τιμές πώλησης της βενζίνης 95 οκτανίων και του πετρελαίου κίνησης, μεταξύ 9 – 31 Μαΐου, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών.

Συγκεκριμένα, από τις 9 Μαΐου που ο Σύνδεσμος άρχισε την παρακολούθηση των λιανικών τιμών στα πρατήρια, μέχρι τις 31 Μαΐου, η παγκύπρια μέση τιμή της βενζίνης 95 οκτανίων αυξήθηκε κατά €0,058 το λίτρο ή 4,54%, από €1,275 το λίτρο στα €1,333 το λίτρο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE