Φ. Φαιδώνος: ‘Η περίπτωση του κ. Χαραλαμπίδη δεν αφορά κανένα περίπλοκο νομικό ζήτημα’

Φ. Φαιδώνος: ‘Η περίπτωση του κ. Χαραλαμπίδη δεν αφορά κανένα περίπλοκο νομικό ζήτημα’

Σε απάντηση στην ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών για την υπόθεση, ο κ. Φαίδωνος αναφέρει επίσης πως οι κάτοχοι των τ/κ περιουσιών δεν μπορούν να καταστούν θέσμιοι και "εν πάση περιπτώσει, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών, η αγωγή του κ. Ανδρέα Χαραλαμπίδη κατέληξε σε συμφωνία για ενοικίαση μέχρι το 2001 και αυτός όχι μόνο δεν αναγνωρίστηκε ως θέσμιος αλλά εγκατέλειψε τέτοιο ισχυρισμό", κατά τον Δήμαρχο Πάφου.

Η παραχώρηση νέας ενοικίασης μετά το 2001, συνεχίζει ο κ. Φαίδωνος, "δεν μπορούσε να γίνει νόμιμα διότι ο κ. Χαραλαμπίδης δεν ήταν δικαιούχος".

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Τι απαντά στον Φαίδωνος για το τουρκοκυπριακό του πεθερού – «Είναι λυπηρό»

 

"Όχι μόνο παραχωρήθηκε νέα ενοικίαση στον κ. Χαραλαμπίδη αλλά του επιτράπηκε και η υπενοικίαση. Πρόκειται περί ξεκάθαρης ευνοιοκρατικής μεταχείρισης και παρανομίας", υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Πάφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Η πρόσφατη επίθεση με drone στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που όμως ανέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο, πόσο άμεσα συνδέεται η ασφάλεια της Κύπρου με την συνολική ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE