Έσπασε… οικονομικό φράγμα η World News Media

Έσπασε… οικονομικό φράγμα η World News Media

Η μερίδα Κύπριων χρηστών του διαδικτύου που διαβάζουν οικονομικά θέματα δεν είναι τεράστια. Δεν μπορούμε όμως να πούμε το ίδιο για το αναγνωστικό κοινό της World News Media.

Κατά τον μήνα Μάιο (2018) η οικονομική ιστοσελίδα του Ομίλου μας, έσπασε το φράγμα των 100.000 μοναδικών επισκεπτών.

Για την ακρίβεια 107,531 άτομα (unique visitors) κατά τον συγκεκριμένο μήνα επισκέφτηκαν το Business News, προκειμένου να ενημερωθούν για τα ζητήματα της κυπριακής οικονομίας και όχι μόνο.

Η προτίμηση που δείχνει το κυπριακό αναγνωστικό κοινό και στην οικονομική ιστοσελίδα του Ομίλου μας, αυξάνει το αίσθημα ευθύνης απέναντί σας.

Με την ευκαιρία, λοιπόν, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και κάνουμε τη δέσμευση να συνεχίσουμε να παρέχουμε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

World News Media

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE