Κίτρινη προειδοποίηση – Έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες

Κίτρινη προειδοποίηση – Έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες

Έκτακτη προειδοποίηση για έντονες βροχές και καταιγίδες εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (01/06) η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση το επίπεδο επικινδυνότητας είναι στο κίτρινο

Συγκεκριμένα σημειώνεται στην ανακοίνωση:

 Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή και αναμένονται έντονες βροχές και καταιγίδες. Στο επίκεντρο των καταιγίδων η βροχόπτωση δυνατό να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστά την ώρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE