Πρώτη προπόνηση και απόλυτη ικανοποίηση για Ζαχίντ! – ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη προπόνηση και απόλυτη ικανοποίηση για Ζαχίντ! – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νορβηγός (με πακιστανικές ρίζες) μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Γκαγιάς Ζαχίντ, έκανε χθες (31/05) την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική Νορβηγίας και είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο Σαββατιάτικο φιλικό με αντίπαλο την Ισλανδία.

Μετά την προπόνηση, ο άσος των «γαλαζοκιτρίνων» έκανε δηλώσεις σε νορβηγικό ΜΜΕ, όπου εξέφρασε μεταξύ άλλων, την ικανοποίηση του για την κλήση του στην Εθνική ομάδα.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE