ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αλλάζει η διαχείριση κυπριακού καναλιού -Ενδιαφέρον έδειξαν και οι Κούμας, Παττίχης και Χάσικος

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αλλάζει η διαχείριση κυπριακού καναλιού -Ενδιαφέρον έδειξαν και οι Κούμας, Παττίχης και Χάσικος

Εν αναμονή κύματος αλλαγών οι εργαζόμενοι στο κανάλι του Αρχαγγέλου.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι διαχειριστές του TVONE εδώ και αρκετό καιρό βρίσκονται σε σκέψεις σε ό,τι αφορά την διαχείριση.

Η αλλαγή του ονόματος αλλά και η αποκοπή από την ιδιοκτήτρια εταιρία MEGA Ελλάδος, έφεραν ανακατατάξεις και διαφοροποίηση των όσων υφίσταντο πριν λίγα χρόνια.

Έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν πως ενδιαφέρον για την αγορά της διαχείρισης του TVONE εκδήλωσαν αρκετοί επιχειρηματίες, όμως οι διαχειριστές προχωρήσαν σε συζητήσεις εις βάθος με τρία πρόσωπα.

Η μια πρόταση προερχόταν από τους Νίκο Χρ. Παττίχη, ιδιοκτήτη του "Φιλελεύθερου" και Γιώργο Κούμα, πρόεδρο της ΚΟΠ. Ξεχωριστές προτάσεις έκαναν ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών, Σωκράτης Χάσικος, αλλά και ο Προέδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.

Όπως πληροφορούμαστε οι διαχειριστές έχουν δείξει την προτίμηση τους, καθώς οι πηγές μας αναφέρουν πως το κανάλι του Αρχαγγέλου θα περάσει στα χέρια του Ιβάν Σαββιδη. Πάντως, καθόλου τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στην Κύπρο στην τελετή εγκαθίδρυσης του Προέδρου Αναστασιάδη

Θυμίζουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης αντάλλαξε ασπασμό με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο και στη συνέχεια πήρε θέση δίπλα από τον γενικό εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

Σε ό,τι αφορά την πώληση, οι επόμενες δέκα ημέρες είναι καθοριστικές, καθώς αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση.

Από την άλλη, σε ό,τι αφορά του υπάλληλους, αρκετοί είναι αυτοί που προβληματίζονται για τι μέλλει γενέσθαι.

Αρκετοί είναι επίσης και αυτοί που κάνουν λόγο για αβέβαιο μέλλον, καθώς σε ό,τι αφορά τη θέση τους, αυτή θα κριθεί από τους νέους διαχειριστές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Ντελιβεράς from evil

Ντελιβεράς from evil