ΤΡΟΧΑΙΟ-ΠΑΦΟΣ: Θανατηφόρο με θύμα 53χρονο

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΠΑΦΟΣ: Θανατηφόρο με θύμα 53χρονο

Άσχημα τα νέα από το τροχαίο στην Τσάδα της Πάφου που σημειώθηκε γύρω στις 7:45 το βράδυ της Πέμπτης (31/5), αφού 52χρονος Ελληνοκύπριος κάτοικος Λετίμπου έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με ενημέρωση από αρμόδια αστυνομική πηγή, οι συγγενείς του θανόντος έχουν ενημερωθεί για το τραγικό γεγονός.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ThemaOnline, ο 53χρονος ήταν ο οδηγός ενός εκ των δύο σαλούν οχημάτων που συγκρούστηκαν μετωπικά, με τον δεύτερο οδηγό να τραυματίζεται, αλλά η κατάσταση του να είναι εκτός κινδύνου, ενώ μια ακόμη κοπέλα που βρισκόταν σε ένα εκ των δύο οχημάτων δεν έπαθε τίποτα.

Στη σκηνή κλήθηκε και η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό επιβαινόντων.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Τσάδας – Καλλέπεια της Πάφου.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.