Τελευταία στιγμή σκάλωσε συμφωνία Κύπρου με Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο

Τελευταία στιγμή σκάλωσε συμφωνία Κύπρου με Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο

Αναστολή συμφωνίας Υπουργείου Υγείας με Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, λόγω ένστασης.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα υπογραφόταν η συμφωνία Υπουργείου Υγείας και Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, για παροχή υπηρεσιών σε καρκινοπαθείς, ένσταση υπέβαλε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, με αποτέλεσμα η διαδικασία να ανασταλεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, η διεύθυνση του έχει ενημερωθεί σήμερα Πέμπτη (31/5), που ήταν και η τελευταία ημέρα υποβολής ενστάσεων, από το Υπουργείο Υγείας ότι η υπογραφή συμφωνίας για παροχή υπηρεσιών ακτινοθεραπείας και PET/CT, αναστέλλεται "λόγω ένστασης που υπέβαλε στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών, η Πολυκλινική Υγεία Λεμεσού".

Το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, επαναλαμβάνει στην ανακοίνωση του, την πλήρη ετοιμότητα του να εξυπηρετήσει άμεσα τους ασθενείς, αλλά ταυτόχρονα εκφράζει τη λύπη του "για τη συνέχιση της ταλαιπωρίας των καρκινοπαθών που οφείλεται πλέον στην ένσταση που έχει υποβληθεί".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE