Τι περιμένουν για να φέρουν Κατσαράβα στην Κύπρο

Τι περιμένουν για να φέρουν Κατσαράβα στην Κύπρο

«Ζεστό» είναι το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον πρώην παίκτη του Εθνικού Άχνας, Νίκα Κατσαράβα.

Ο παίκτης ανήκει στη Ροστόβ, στη λήξασα σεζόν ήταν στο πρωτάθλημα Πολωνίας ως δανεικός στην Κορόνα Κιέλτσε, έχοντας 29 συμμετοχές και 9 τέρματα, ενώ οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως εάν και εφόσον πάρει την ελευθέρα του από τη Ρωσική ομάδα, τότε η «Κυρία» θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Βασικά, αυτό που αναμένουν στην ομάδα της Αμμοχώστου, είναι να ξεκαθαρίσει ο Ρωσικός σύλλογος, όπου ανήκει ο Κατσαράβα, ότι δεν θα προβεί σε ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας που έχει η Ροστόβ με τον παίκτη μέχρι το τέλος Ιουνίου, ούτως ώστε στη συνέχεια να κάνει τις επαφές της η επιτροπή προγραμματισμού της Ανόρθωσης για να τον αποκτήσει και να τον φέρει στην Κύπρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

Η Κυπριακή Προεδρία θα εργαστεί για μια «Αυτόνομη Ένωση Ανοιχτή προς τον Κόσμο» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE