Μετά τον Λαΐφη αγόρασε ακόμη έναν παικταρά (PIC)

Μετά τον Λαΐφη αγόρασε ακόμη έναν παικταρά (PIC)

Κάτοικος Λιέγης θα παραμείνει ο πολύπειρος Βελγομαροκινός Μεχντί Καρσελά, καθώς η Σταντάρ ανακοίνωσε επισήμως την Πέμπτη την αγορά των δικαιωμάτων του.

Ο 29χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός δεν «έπιασε» στον Ολυμπιακό στο πρώτο μισό της σεζόν 2017-18, ως δανεικός από την Γρανάδα, καθώς αγωνίστηκε μόλις σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι την αποχώρησή του τον Ιανουάριο, ωστόσο βρήκε τον καλό του εαυτό στο Βέλγιο και βοήθησε σημαντικά την Σταντάρ Λιέγης να κατακτήσει το Κύπελλο (17 συμμετοχές, πέντε τέρματα στις εγχώριες διοργανώσεις).

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE