ΛΑΡΝΑΚΑ: 9 μήνες στο κελί γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας- «Γνώριζε πως ήταν κλοπιμαία»

ΛΑΡΝΑΚΑ: 9 μήνες στο κελί γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας- «Γνώριζε πως ήταν κλοπιμαία»

Tο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε την Πέμπτη 31/5 ποινή φυλάκισης 9 μηνών σε άνδρα ηλικίας 50 χρόνων από την Αραδίππου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση κλεπταποδοχής.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 50χρονος ιδιοκτήτης γνωστής βιομηχανίας παγωτού, κρίθηκε ένοχος ότι σε διαφορετικές ημερομηνίες κατά το 2015 αποδέχθηκε περιουσία, δηλαδή μηχανές παρασκευής και συσκευασίας παγωτού καθώς και καζάνια ωρίμανσης παγωτού, συνολικής αξίας περίπου 50 χιλιάδες ευρώ, ενώ γνώριζε πως ήταν κλοπιμαία περιουσία.

Οι συγκεκριμένες μηχανές είχαν εντοπιστεί από την Αστυνομία στην αποθήκη του εργοστασίου του που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE