'Τρελάθηκε' με τον καιρό o Κύπριος παρουσιαστής - VIDEO

'Τρελάθηκε' με τον καιρό o Κύπριος παρουσιαστής - VIDEO

'Τρελάθηκε' με τον καιρό της Κύπρου ο παρουσιαστής στον δρόμο για το αεροδρόμιο, αφού από τις καταιγίδες μετέβη σε ηλιόλουστο τοπίο.

Ο Σάββας Πούμπουρας με την Έλλη Κοκκίνου την Πέμπτη, 31/5, μετέβαιναν οδικώς στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και εντυπωσιάστηκαν με τον άστατο καιρό που επικρατεί αυτές τις μέρες στην Κύπρο. 

Ο παρουσιαστής του κρατικού καναλιού κινηματογράφησε τις καταιγίδες που συνάντησε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λεμεσού, αλλά και την ηλιοφάνεια που ακολούθησε σε λίγα μόλις λεπτά. 

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο παρουσιαστής της εκπομπής "Χωρίς Αποσκευές" μοιράστηκε με τους followers του τα video μέσω instastories. Όπως δήλωσε ο Σάββας Πούμπουρας λατρεύει τον καιρό της Κύπρου και τις εναλλαγές του. 

Απολαύστε τα instastories του:

.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.