ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη τριών προσώπων για δηλητηρίαση σκύλων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη τριών προσώπων για δηλητηρίαση σκύλων

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης δηλητηρίασης δύο σκύλων, αλλά και για διάπραξη τροχαίων αδικημάτων που διαπράχθηκαν στις 28 Μαΐου, 2018 στη Λεμεσό, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, διενήργησαν έρευνα το πρωί της Τετάρτης (31/5) σε κτηνοτροφικό υποστατικό και στην οικία 50χρονου στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα ηλικίας 29 ετών, τα οποία συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής, ενώ παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις. 

Τεκμήρια παραλήφθηκαν και κατά τη διάρκεια της νεκροτομής που έγινε στους δύο σκύλους από λειτουργό των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών. 

Στη συνέχεια συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση ο 50χρονος και οι δύο 29χρονοι, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE