ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 25χρονο Ε/κ για εμπρησμό ταβέρνας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 25χρονο Ε/κ για εμπρησμό ταβέρνας

Σε νέα σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού ταβέρνας στα Λατσιά που διαπράχθηκε στις 17/5.

Μετά τον 26χρονο και τον 35χρονο, που συνελήφθησαν την Τρίτη (29/5), η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες και σε 25χρονο Ελληνοκύπριο.

Η σύλληψη του 25χρονου έγινε στις 19:30 το βράδυ της Τετάρτης (30/5).

Θυμίζουμε ότι, οι δράστες που θέλησαν να προκαλέσουν ζημιά στην συγκεκριμένη ταβέρνα στα Λατσιά, περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη την είσοδο της ταβέρνας γύρω στις 02:00 της Πέμπτης (17/5) και τράπηκαν σε φυγή.

Πυροσβεστική και Αστυνομία έφτασαν στο σημείο, ενώ η φωτιά δεν φαίνεται να επεκτάθηκε σε εσωτερικούς ή διπλανούς χώρους της ταβέρνας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE