ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 25χρονο Ε/κ για εμπρησμό ταβέρνας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 25χρονο Ε/κ για εμπρησμό ταβέρνας

Σε νέα σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού ταβέρνας στα Λατσιά που διαπράχθηκε στις 17/5.

Μετά τον 26χρονο και τον 35χρονο, που συνελήφθησαν την Τρίτη (29/5), η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες και σε 25χρονο Ελληνοκύπριο.

Η σύλληψη του 25χρονου έγινε στις 19:30 το βράδυ της Τετάρτης (30/5).

Θυμίζουμε ότι, οι δράστες που θέλησαν να προκαλέσουν ζημιά στην συγκεκριμένη ταβέρνα στα Λατσιά, περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη την είσοδο της ταβέρνας γύρω στις 02:00 της Πέμπτης (17/5) και τράπηκαν σε φυγή.

Πυροσβεστική και Αστυνομία έφτασαν στο σημείο, ενώ η φωτιά δεν φαίνεται να επεκτάθηκε σε εσωτερικούς ή διπλανούς χώρους της ταβέρνας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE