'Η Τουρκία δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει δικαιώματα της σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο'

'Η Τουρκία δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει δικαιώματα της σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο'

Η Τουρκία δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει τα δικαιώματά της, που πηγάζουν από τις διεθνείς συμφωνίες στο θέμα των προκλήσεων στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (ΣΕΑ) της Τουρκίας. 


Η συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κράτησε 3 ώρες και 15 λεπτά. Στην ανακοίνωση αναφέρεται, επίσης, ότι συζητήθηκαν τα μέτρα που λαμβάνονται για την ασφαλή διεξαγωγή των εκλογών της 24ης Ιουνίου. 

Ακόμη σημειώνεται τι οι χώρες που στηρίζουν φανερά ή κρυφά τις τρομοκρατικές οργανώσεις πρέπει να κινούνται με βάση το διεθνές δίκαιο. Προστίθεται ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να στηρίζει την υπόθεση των Παλαιστινίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE