ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 30χρονο καταζητούμενο με «βαρύ βιογραφικό» Εμπλέκεται σε 9 σοβαρές υποθέσεις

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 30χρονο καταζητούμενο με «βαρύ βιογραφικό» Εμπλέκεται σε 9 σοβαρές υποθέσεις

Μετά από μέρες ερευνών, αφού δόθηκε και στη δημοσιότητα η φωτογραφία του, εντοπίστηκε ο 30χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσαν 9 εντάλματα σύλληψης.

Πρόκειται για τον Ερνάλη Κοσμίοβ, ο οποίος τελικά βρέθηκε με «βραχιολάκια» το απόγευμα της Τετάρτης 30/5 μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΑΔΕ Πάφου, της ΜΜΑΔ και άλλων υπηρεσιών.

Ο 30χρονος χαρακτηρίζεται ως μέλος εγκληματικής ομάδας και εναντίον του οποιου εκρεμμούσαν 9 εντάλματα σύλληψης για εννιά σοβαρές υποθέσεις στην πόλη και επαρχία Πάφου(ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΠΕ), ενώ εμπλέκεται και σε υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, καταστροφής περιουσίας με την χρήση εκρηκτικών υλών καθώς και επτά διαρρήξεις και κλοπές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.