ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 30χρονο καταζητούμενο με «βαρύ βιογραφικό» Εμπλέκεται σε 9 σοβαρές υποθέσεις

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 30χρονο καταζητούμενο με «βαρύ βιογραφικό» Εμπλέκεται σε 9 σοβαρές υποθέσεις

Μετά από μέρες ερευνών, αφού δόθηκε και στη δημοσιότητα η φωτογραφία του, εντοπίστηκε ο 30χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσαν 9 εντάλματα σύλληψης.

Πρόκειται για τον Ερνάλη Κοσμίοβ, ο οποίος τελικά βρέθηκε με «βραχιολάκια» το απόγευμα της Τετάρτης 30/5 μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΑΔΕ Πάφου, της ΜΜΑΔ και άλλων υπηρεσιών.

Ο 30χρονος χαρακτηρίζεται ως μέλος εγκληματικής ομάδας και εναντίον του οποιου εκρεμμούσαν 9 εντάλματα σύλληψης για εννιά σοβαρές υποθέσεις στην πόλη και επαρχία Πάφου(ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΠΕ), ενώ εμπλέκεται και σε υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, καταστροφής περιουσίας με την χρήση εκρηκτικών υλών καθώς και επτά διαρρήξεις και κλοπές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE