ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ζωντανός τελικά ο Ρώσος δημοσιογράφος που "δολοφονήθηκε"

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ζωντανός τελικά ο Ρώσος δημοσιογράφος που "δολοφονήθηκε"

Ζωντανός είναι ο Ρώσος δημοσιογράφος και συγγραφέας Αρκάντι Μπαμπτσένκο, ο οποίος θεωρείτο μέχρι σήμερα (30/5) νεκρός μετά την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης (29/5) στο Κίεβο, όπως είχε ανακοινώσει η ουκρανική αστυνομία.

Σώος εμφανίστηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στην ουκρανική τηλεόραση, όπου και ευχαρίστησε τις υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας που του έσωσαν τη ζωή.

Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας της Ουκρανίας τόνισε ότι έλαβε πληροφορίες σχετικά με ένα ρωσικό σχέδιο εκτέλεσης του Ρώσου δημοσιογράφου, την οποία κατάφερε να το αποτρέψει.

Κατηγόρησε, δε, τις ρωσικές μυστικές δυνάμεις ότι διέταξαν τη δολοφονία του Ρώσου δημοσιογράφου στο Κίεβο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, Ουκρανός πολίτης έλαβε το ποσό των 40.000 δολαρίων για να προχωρήσει στην εκτέλεση του Ρώσου δημοσιογράφου.

Από zougla.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.