Η Τζούλια “ξαναχτυπά”- Τα πάρτι και η τόπλες πόζα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Τζούλια “ξαναχτυπά”- Τα πάρτι και η τόπλες πόζα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα ξέφρενα πάρτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου και η τόπλες πόζα.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, πριν λίγο καιρό, αποφάσισε να αλλάξει και πάλι το όνομα της στα social media. Το μοντέλο, έχει υιοθετήσει πια το nickname «Julia Hunt» και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από τις βουτιές της, αλλά και από τα ξέφρενα πάρτι που επισκέπτεται.

Πριν μερικές ημέρες, λοιπόν, η Τζούλια ανέβασε στο instagram φωτογραφίες από την εξόρμησή της στην παραλία. Φανερά αδυνατισμένη ποζάρει τόπλeς φορώντας ένα μικροσκοπικό μονοκίνι και κρύβοντας επιμελώς το στήθος της με τα χέρια. Λίγες μέρες αργότερα η Τζούλια ξαναχτύπησε ανεβάζοντας το ξέφρενο γλέντι που έζησε σε γνωστό club της Αθήνας, αλλά και της Μυκόνου. Όπως βλέπετε η Τζούλια... παρτάρει δίχως αύριο! Μάλιστα, στην πρώτη εικόνα το φόρεμα της την πρόδωσε αποκαλύπτοντας το στήθος της, το οποίο αχνοφαίνεται κάτω από τα εκατοντάδες φίλτρα που χρησιμοποιεί η Τζούλια για τις φωτογραφίες της.

Από e-radio.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE