ΠΑΦΟΣ: 57χρονος φέρεται να έκλεψε ηλεκτρικά εργαλεία από αποθήκη

ΠΑΦΟΣ: 57χρονος φέρεται να έκλεψε ηλεκτρικά εργαλεία από αποθήκη

Διάρρηξη αποθήκης και κλοπή εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

Στη σύλληψη 57χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε την η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης αποθήκης και κλοπής, που διαπράχθηκε στην επαρχία Πάφου, μεταξύ των ημερομηνιών 26 και 29 Μαΐου 2018.

Εναντίον του 57χρονου, είχε εξασφαλιστεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το πρωί της Τρίτης (29/5), από υπάλληλο κατασκευαστικής εταιρείας, η οποία ασχολείται με την ανέγερση συγκροτήματος κατοικιών στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ημερομηνιών 26 και 29 Μαΐου, έγινε διάρρηξη στην αποθήκη της εταιρείας και κλάπηκαν από αυτή διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE