ΚΥΠΡΟΣ: Μαγευτικό σκηνικό- Τα σύννεφα κατέβηκαν στη γη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Μαγευτικό σκηνικό- Τα σύννεφα κατέβηκαν στη γη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι και αν είμαστε στον Ιούνιο παρά κάτι, ο καιρός δεν καταλάβει από αυτά, αφού οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας επιβεβαιώθηκαν, με βροχές και καταιγίδες να κάνουν κάτι περισσότερο από αισθητή την παρουσία τους.

Ανηφορίζοντας το μεσημέρι της Τετάρτης (30/5) προς τα ορεινά της επαρχίας Λεμεσού το ThemaOnline, κατέγραψε μαγευτικές εικόνες, στις οποίες όπως θα δείτε, φαίνονται τα σύννεφα να έχουν κατέβει στη γη.

Προφανώς πρόκειται για κάποιο φαινόμενο που έχει να κάνει με το άστατο του καιρού, αφού από τα 35ρια που έδειχνε πριν μερικά 24ωρα ο υδράργυρος, την Τετάρτη (30/5) το σκηνικό μοιάζει μάλλον με χειμωνιάτικο.

Πάντως, οι έντονες βροχές και καταιγίδες, όπως θα δείτε και στην πιο κάτω ενδεικτική φωτογραφία από την περιοχή Τριμίκλινης, έφεραν και προβλήματα στο οδικό δίκτυο, με ποσότητες νερού να κατεβαίνουν στους δρόμους, ενώ σε πολλά σημεία σημειώθηκαν και κατολισθήσεις πετρών.

Έτσι λοιπόν, όσοι πρόκειται κινηθούν προς τα ορεινά, καλό είναι να ενημερώνονται πρώτα για την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE