ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ανατράπηκε ασθενοφόρο λόγω κακοκαιρίας – Κατέληξε σε χαντάκι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ανατράπηκε ασθενοφόρο λόγω κακοκαιρίας – Κατέληξε σε χαντάκι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τροχαίο με ασθενοφόρο σημειώθηκε την Τετάρτη (30/5) στην ορεινή Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευση της Reaction στην επίσημη σελίδα στο Facebook, ασθενοφόρο που κλήθηκε για επείγον περιστατικό στην ορεινή Λευκωσία, κατέληξε σε χαντάκι.

Όπως σημειώνεται, το τροχαίο προκάλεσαν οι έντονες καιρικές συνθήκες που επικρατούν από το μεσημέρι της Τετάρτης (30/5) σχεδόν σε ολόκληρη την Κύπρο, αλλά και στην συγκεκριμένη περιοχή επίσης.

Το περιστατικό συνέβη στον δρόμο Πεδουλά - Κακοπετριά και όπως αναφέρεται στην δημοσίευση, ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.