ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω κακοκαιρίας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω κακοκαιρίας

Στην περιοχή Πλατρών – Τροόδους λόγω έντονης βροχόπτωσης, χαλαζόπτωσης και ομίχλης, η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Επίσης, στο δρόμο Μονιάτη – Πλατρών, καθώς και στην περιοχή Μόρφου στους δρόμους Κάμπου – Κύκκου, Κύκκου – Πεδουλά, Αγίου Δημητρίου – Λεμύθου, Κανναβιών – Σπηλιών και Πεδουλά – Μουτουλλά, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών, με αποτέλεσμα αυτοί να καταστούν επικίνδυνοι.

Παράλληλα, η οδός Αγίου Κυπριανού στο Μένοικο έκλεισε λόγω υπερχείλισης ποταμού.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE