ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω κακοκαιρίας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω κακοκαιρίας

Στην περιοχή Πλατρών – Τροόδους λόγω έντονης βροχόπτωσης, χαλαζόπτωσης και ομίχλης, η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Επίσης, στο δρόμο Μονιάτη – Πλατρών, καθώς και στην περιοχή Μόρφου στους δρόμους Κάμπου – Κύκκου, Κύκκου – Πεδουλά, Αγίου Δημητρίου – Λεμύθου, Κανναβιών – Σπηλιών και Πεδουλά – Μουτουλλά, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών, με αποτέλεσμα αυτοί να καταστούν επικίνδυνοι.

Παράλληλα, η οδός Αγίου Κυπριανού στο Μένοικο έκλεισε λόγω υπερχείλισης ποταμού.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE