Τρυφερά ενσταντανέ του Πάμπου με την αγαπημένη του σε πισίνα ξενοδοχείου της Λευκωσίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρυφερά ενσταντανέ του Πάμπου με την αγαπημένη του σε πισίνα ξενοδοχείου της Λευκωσίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν κρυβόταν ο έρωτας του Χαράλαμπου Χατζηπροδρόμου με την κούκλα αγαπημένη του σε πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου της Λευκωσίας.

Ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου και η αγαπημένη του Κατερίνα Καβαλλάρη το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το πέρασαν στην Κύπρο και συγκεριμένα στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα instastories που μοιράστηκαν με τους followers τους η Κατερίνα και Κύπριος σεφ επέλεξαν την ιδιωτικότητα της πισίνας πολυτελούς ξενοδοχείου στο κέντρο της Λευκωσίας.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν το ερωτευμένο ζευγαράκι δεν σταμάτησε να δείχνει τον έρωτά του...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE