ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 57χρονο - Διερευνάται κλοπή αποθήκης

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 57χρονο - Διερευνάται κλοπή αποθήκης

Στη σύλληψη 57χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης αποθήκης και κλοπής, που διαπράχθηκε στην επαρχία Πάφου, μεταξύ των ημερομηνιών 26 και 29 Μαΐου 2018.

Εναντίον του 57χρονου, είχε εξασφαλιστεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το πρωί της Τρίτης (29/5), από υπάλληλο κατασκευαστικής εταιρείας, η οποία ασχολείται με την ανέγερση συγκροτήματος κατοικιών στην επαρχία Πάφου. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ημερομηνιών 26 και 29 Μαΐου, διαρρήχθηκε η αποθήκη της εταιρείας και κλάπηκαν από αυτή διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE