ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 57χρονο - Διερευνάται κλοπή αποθήκης

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 57χρονο - Διερευνάται κλοπή αποθήκης

Στη σύλληψη 57χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης αποθήκης και κλοπής, που διαπράχθηκε στην επαρχία Πάφου, μεταξύ των ημερομηνιών 26 και 29 Μαΐου 2018.

Εναντίον του 57χρονου, είχε εξασφαλιστεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το πρωί της Τρίτης (29/5), από υπάλληλο κατασκευαστικής εταιρείας, η οποία ασχολείται με την ανέγερση συγκροτήματος κατοικιών στην επαρχία Πάφου. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ημερομηνιών 26 και 29 Μαΐου, διαρρήχθηκε η αποθήκη της εταιρείας και κλάπηκαν από αυτή διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε προεκλογική εγρήγορση - Το παρασκήνιο της εσωκομματικής διαδικασίας για τους υποψήφιους του κόμματος

Ο ΔΗΣΥ σε προεκλογική εγρήγορση - Το παρασκήνιο της εσωκομματικής διαδικασίας για τους υποψήφιους του κόμματος

Σε κλίμα αυξημένης κινητικότητας αλλά και εσωκομματικού προβληματισμού, ο Δημοκρατικός Συναγερμός, εισέρχεται σε φάση τελικών αποφάσεων για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE