Τα… σκάει για Βάρντι

Τα… σκάει για Βάρντι

Nέο συμβόλαιο στον Τζέιμι Βάρντι προσφέρει η Λέστερ, την ώρα που η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να «κοιτάει» τον Άγγλο επιθετικό.

Ο Βάρντι έχει συμβόλαιο με τη Λέστερ έως το 2020, ωστόσο οι «αλεπούδες» βλέποντας πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Άγγλο επιθετικό θέλει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα η Λέστερ σκοπεύει να δώσει συμβόλαιο 120.000 λίρες της εβδομάδα στον Βάρντι μέχρι το 2021, ωστόσο ο παίκτης αναμένεται να απαντήσει μετά το τέλος του Μουντιά.

Πάντως αρκετές ομάδες κοιτάζουν τον Βάρντι και μεταξύ αυτών βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE