Επεισόδιο στην Εθνική Γερμανίας! Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια

Επεισόδιο στην Εθνική Γερμανίας! Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια

Επεισόδιο στην προπόνηση της Εθνικής Γερμανίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς Τζόσουα Κίμιχ και Αντόνιο Ρούντιγκερ παραλίγο να έρθουν στα χέρια!

Ο βετεράνος επιθετικός Μίροσλαβ Κλόζε ήταν αυτός που επενέβη σωτήρια στην προπόνηση των «Πάντσερ» την Τρίτη, ηρεμώντας τον δεξιό οπισθοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου και τον κεντρικό αμυντικό της Ρόμα (τους έστειλε στα αποδυτήρια), σε ένα περιστατικό που «δυναμιτίζει» το κλίμα στα αποδυτήρια της κατόχου του τίτλου, περίπου 15 ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE