ΠΑΦΟΣ: Νέο σοβαρό τροχαίο- Μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων- Τρία πρόσωπα στο Νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: Νέο σοβαρό τροχαίο-  Μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων- Τρία πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Νέο σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 29/5 στην επαρχία Πάφου.

Σχετικό άρθρο: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο με αυτοκίνητο να ανατρέπεται- Αποπαγίδευση οδηγού

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν γύρω στις 20:40 στον δρόμο Τίμης-Αναρίτας όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την αστυνομία, όχημα που οδηγούσε νεαρή Κύπρια συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους δύο άντρες στο Νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα, ενώ για νοσηλεία οδηγήθηκε και η νεαρή οδηγός φέροντας μικροτραυματισμούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE