Κυκλώνας χτύπησε την έρημο και δημιούργησε τόνους λάσπης - VIDEO

Κυκλώνας χτύπησε την έρημο και δημιούργησε τόνους λάσπης - VIDEO

Ο φονικός κυκλώνας Μεκούνου (Mekunu) χτύπησε αραβικές χώρες όπως το Υεμένη το Ομάν και την Σαουδική Αραβία, σκορπώντας στο διάβα του, τόνους λάσπης.

Ο κυκλώνας ο οποίος είναι ο χειρότερος που πέρασε ποτέ από τα αραβικά κράτη άφησε πίσω του μόνο στην Υεμένη τουλάχιστον έξι νεκρού και 30 αγνοούμενους.

Στην Σαουδική Αραβία όπου ο κυκλώνας δεν ήταν τόσο δυνατός σκόρπισε τόνους λάσπης στους δρόμους δημιουργώντας προβλήματα μόνο στο οδικό δίκτυο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο ένα βίντεο το αυτοκίνητο σχεδόν βυθίζεται στην λάσπη.

Δείτε τα βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE Εικόνα – Ολομέλεια Βουλής: Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2026

LIVE Εικόνα – Ολομέλεια Βουλής: Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2026

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE