Κυκλώνας χτύπησε την έρημο και δημιούργησε τόνους λάσπης - VIDEO

Κυκλώνας χτύπησε την έρημο και δημιούργησε τόνους λάσπης - VIDEO

Ο φονικός κυκλώνας Μεκούνου (Mekunu) χτύπησε αραβικές χώρες όπως το Υεμένη το Ομάν και την Σαουδική Αραβία, σκορπώντας στο διάβα του, τόνους λάσπης.

Ο κυκλώνας ο οποίος είναι ο χειρότερος που πέρασε ποτέ από τα αραβικά κράτη άφησε πίσω του μόνο στην Υεμένη τουλάχιστον έξι νεκρού και 30 αγνοούμενους.

Στην Σαουδική Αραβία όπου ο κυκλώνας δεν ήταν τόσο δυνατός σκόρπισε τόνους λάσπης στους δρόμους δημιουργώντας προβλήματα μόνο στο οδικό δίκτυο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο ένα βίντεο το αυτοκίνητο σχεδόν βυθίζεται στην λάσπη.

Δείτε τα βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE