Η ΠΟΕΔ εμπιστεύεται για 15η χρονιά την ασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των μελών της στην ALTIUS INSURANCE

Η ΠΟΕΔ εμπιστεύεται για 15η χρονιά την ασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των μελών της στην ALTIUS INSURANCE

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων ∆ασκάλων (ΠΟΕ∆),  συνεχίζει να εμπιστεύεται την ασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των μελών της στην ALTIUS INSURANCE.

 

H ALTIUS INSURANCE σε συνεργασία με την Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων ∆ασκάλων (ΠΟΕ∆), προχώρησαν σε ανανέωση της συνεργασίας τους για την ασφάλιση των Μελών της ΠΟΕ∆, με το ομαδικό σχέδιο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης ALTIUS ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ. Η επιτυχημένη συνεργασία της ALTIUS INSURANCE με την Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων δασκάλων (ΠΟΕ∆), ήδη μετρά 15 συναπτά έτη, προσφέροντας στα μέλη της Οργάνωσης ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη νοσηλείας.

Στη φωτογραφία από αριστερά  ο κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος & Πρώτος Εκτελεστικός ∆ιευθυντής της ALTIUS INSURANCE μαζί με τον κ. Φίλιο Φυλακτού, Πρόεδρο της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων ∆ασκάλων (ΠΟΕ∆) κατά την υπογραφή της συμφωνίας, στα κεντρικά γραφεία της  ΠΟΕ∆.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE