ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί δύο πρόσωπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί δύο πρόσωπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί τα δύο πρόσωπα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος και διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 14/05/2018 στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει εξασφαλίσει η Αστυνομία, πρόκειται πιθανόν για αλλοδαπούς, οι οποίοι διακινούνται με αυτοκίνητο ενοικιάσεως, μάρκας Ford Fiesta, σκούρου μπλε χρώματος.

Παρακαλείται, οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας (τηλ:22802222 – 22802231) ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος», στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht