ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί δύο πρόσωπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί δύο πρόσωπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί τα δύο πρόσωπα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος και διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 14/05/2018 στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει εξασφαλίσει η Αστυνομία, πρόκειται πιθανόν για αλλοδαπούς, οι οποίοι διακινούνται με αυτοκίνητο ενοικιάσεως, μάρκας Ford Fiesta, σκούρου μπλε χρώματος.

Παρακαλείται, οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας (τηλ:22802222 – 22802231) ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος», στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

Ένα σκάνδαλο που προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη και φέρνει στο φως όσα διαδραματίζονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Κεντρικών Φυλακών, αποκαλύπτεται τις τελευταίες ώρες.