Το θέμα είναι οι οδηγοί του τρένου…

Το θέμα είναι οι οδηγοί του τρένου…

Βάζουν σε άλλες ράγες την Ομόνοια τα μέλη της, κατά τη σημερινή καταστατική συνέλευση (Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ) του σωματείου. 

Μετά από έντονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, κατά τους τελευταίους τρεις μήνες, ουσιαστικά σφραγίζεται η περιβόητη συμφωνία παραχώρησης της διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας στον Σταύρο Παπασταύρου. 

Καλώς ή κακώς, κάποτε έπρεπε να περάσει και η Ομόνοια (όπως συνέβη με άλλες μεγάλες ομάδες τα τελευταία 20 χρόνια) στο μοντέλο διαχείρισης της ομάδας από εταιρία. 

Μόνο ο χρόνος θα το δείξει, αν η συγκεκριμένη ιστορική αλλαγή, θα λειτουργήσει προς όφελος της λαοφιλούς ομάδας. 

Το θέμα βεβαίως δεν είναι η «αγορά» ενός καινούργιου τρένου. Το σημαντικότερο είναι οι να το κουμαντάρουν σωστά οι οδηγοί του… 

Και πριν μια δεκαετία, όλοι θυμόμαστε πόσο χρήματα έριξαν (στον αέρα τα περισσότερα), αλλά επί της ουσίας, λίγα πράγματα πέτυχαν εκείνοι που είχαν δοκιμάσει να οδηγήσουν το «τριφύλλι» στη γη της επαγγελίας. 

Παίρνοντας ένα πρωτάθλημα το ’10 και δυο κύπελλα τις δυο επόμενες χρονιές, δεν μπορεί να λεχθεί ότι εξαργυρώθηκαν τα εκατομμύρια που έριξε ο Μάστρε-Μιλτής. Ο μεγάλος στόχος άλλωστε ήταν η ομάδα να πετύχει σημαντικά πράγματα στην Ευρώπη. 

Η μεγαλύτερη ζημιά που έγινε, ήταν η οικονομική τρύπα που άφησε εκείνη η διοίκηση, η οποία συνεχίζει να ταλαιπωρεί μέχρι σήμερα τον σύλλογο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE