Συμφώνησαν με Πρόδρομο για τον «Μέσι της Ιορδανίας», αλλά υπάρχει ένα… «αγκάθι»!

Συμφώνησαν με Πρόδρομο για τον «Μέσι της Ιορδανίας», αλλά υπάρχει ένα… «αγκάθι»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, συμφώνησε χθες βράδυ με τους παράγοντες της Αλ Σαμπάμπ για την απόκτηση του Μούσα Αλ-Τάαμαρι, όμως υπάρχει ένα… «αγκάθι»!

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του νεαρού άσου δεν είναι ικανοποιημένος από το εν λόγω deal και θέλει να συνεχιστούν οι επαφές, εξετάζοντας παράλληλα εκ νέου κάποιες άλλες προτάσεις για τον γιο του από ομάδες του εξωτερικού.

Σε λίγο είναι προγραμματισμένη μία ακόμα (καθοριστική) συνάντηση, στην οποία ο Πρόδρομος Πετρίδης θα επιδιώξει να κάμψει τις όποιες αντιστάσεις του πατέρα, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία για την απόκτηση του… «Μέσι της Ιορδανίας», όπως τον αποκαλούν οι συμπατριώτες του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE